Dynaudio Heritage Special laatste kans!

Luister naar vakmanschap. Luister naar echt hout. Luister naar handgemaakte state-of-the-art tweeters en woofers. Maar luister vooral naar muziek. Hoor wat meer dan 2000 uur toewijding in Dynaudio’s R&D-afdeling met je favoriete albums doet. Duik dieper en dieper in je muziekcollectie en kies wat jij leuk vindt.  

‘Heritage Special’ is meer dan een naam. Het is een eerbetoon aan traditioneel Deens high-end audiodesign. Deze toekomstige klassiekers maken gebruik van Dynaudio’s beste materialen en technologieën, waardoor ze natuurlijk de legendarische Dynaudio geluidskwaliteit bieden.  

Elke luidspreker van de slechts 2500 beschikbare paren is uniek. Ze bruisen van de energie, met een klein beetje extra brutaliteit en zelfvertrouwen, en belichamen precies waar de naam Dynaudio voor staat.  

Laat je vingers over het met de hand afgewerkte Amerikaans notenhout fineer glijden. Glimlach wanneer je de klassieke groef in het voorpaneel voelt, omdat hij je doet denken aan de Dynaudio luidsprekers die je jaren geleden begeerde. En speel dan wat muziek die je omver blaast.  

Ze zijn niet voor iedereen. Maar dat is okay. We maakten ze voor jou. 

We hebben slechts nog één in onze Studio in Franeker. 

Van harte welkom aan de Osingastraat 6 maar bel, app of mail even zodat we alle aandacht kunnen besteden aan een vrij-blijvende demo met het risico natuurlijk dat het ‘blijvend’ word.

image_pdfimage_print