Nieuws

 

In 1992 stond in de vakbladen..

Studio Rispens, nieuw in Friesland…

Nu zijn we blij om te kunnen schrijven

STUDIO RISPENS weer terug in Friesland

Na jaren van ‘afwezigheid’ en een uitstapje naar Breda en Belgie zijn we weer terug naar de roots….

FRIESLAND en wel Franeker in het bijzonder….

In deze oude universiteit stad vonden we een prachtig pand op
steenworp afstand van het het oude stadscentrum.

Van de oude ‘winkelvorm’ naar een Studio aan huis die naast gezette openingstijden ook op afspraak te bezoeken is.

Naast de betere hifi en High-End heeft de thuisbioscoop ook weer zijn plek gekregen en wel op ‘ATMOS’ niveau met Yamaha Premium en de volledige Custom install producten van Dynaudio met het moto…Minder ‘aanwezige’ speakers met meer kwaliteit.

Dat geld ook voor het aantal merken dat we gaan voeren. Niet meer een versnippering met producten van veel merken maar meer de diepte in met die producten waar we vierkant achter staan waaronder..

Accuphase, Audioquest, Bryston, De complete lijn van Dynaudio, B-sound backboxen,  Tannoy, Audiovector, Q-acoustics, Magnepan, T+A, Project, Yamaha en Yamaha Premium, Quad, Auralic streamers, PRIMARE,

 enz. en diverse Akoestische oplossingen om van een ‘badkuip’ een fijne luisterplek of home-cinema te maken. Maar ook hoogwaardige inruil of uitloopproducten zijn reeds beschikbaar.

Enkele noviteiten die o.a. in de bekende huisshows worden voorgesteld zijn

de gloednieuwe Dynaudio Confidence 50 en de nieuwe Goldenear half active speakerline maar ook op akoestisch gebied bijzondere noviteiten.

Welkom aan de Osingastraat 6, 8801 AJ Franeker. Even mailen of bellen vooraf wordt op prijs gesteld. 06-814 77 094 of studiorispens@me.com.

I.v.m. de Corona perikelen houden wij ons natuurlijk ook aan de voorschriften. Na de crisis zal een feestelijk openingsweek  zeker komen en bent u natuurlijk meer dan welkom in Franeker.

Studio Rispens Franeker

image_pdfimage_print