Primare’s betaalbare nieuwe streamer €600

Primare NP-5 prisma MK-II

De NP5 Prisma MK2 netwerkspeler van Primare is een bijzonder en hoogwaardig audiocomponent. In deze ultra compacte speler huist alle moderne multiroom/multizone Prisma-technologie die ook in de topmodellen van Primare is geïmplementeerd. Combineer deze NP5 Prisma MK2 met elke audiocomponent dat is voorzien van een optische of coaxiale digitale ingang. Voeg met de unieke Prisma-technologie van Primare binnen een paar minuten het gemak en de veelzijdigheid van streaming audio aan je muziekomgeving toe.

Veelzijdig

Aan mogelijkheden geen gebrek bij deze slimme netwerkspeler van Primare. Deze NP5 Prisma MK2 heeft zowel een USB-A, RJ45 ethernetaansluiting, Wi-Fi en een Bluetooth interface. De netwerkspeler ondersteunt hierbij AirPlay 2, Chromecast, Spotify Connect en is Roon Ready. Stream muziek eenvoudig vanaf je smartphone, pc, muziekserver, externe HDD en vanaf het internet. Hoe je deze Primare NP5 Prisma MK2 ook wilt gebruiken, je streamt je muziek altijd in een uitmuntende geluidskwaliteit. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een hi-fi component, home cinema versterker of een actieve set luidsprekers met een ingebouwde DAC.

Koppeling met andere Primare componenten

Wanneer je de Primare NP5 MK2 combineert met een Primare component voorzien van een RS232 aansluiting, zoals een PRE60, NP30, I32 MM30 of PRE32 MM30, dan kun je deze via de meegeleverde RS232 kabel met de NP5 verbinden. Zodoende kun je via de zeer complete Prisma app het volume regelen, het geluid dempen, de ingangsselectie regelen en het apparaat zelfs in- en uitschakelen.

Ben je op zoek naar een eenvoudig te bedienen netwerkspeler met een hoge geluidskwaliteit die je graag wilt combineren met een premium DAC, dan biedt deze NP5 van Primare alle functionaliteit die je maar kunt wensen.

image_pdfimage_print